Eurolliga
Esports Bàsquet 11/01/2013

L'Olympiacos visita el Barça Regal

El vigent campió de l'Eurolliga juga aquest divendres (20.45 hores, Esport3) al Palau Blaugrana

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro

BarcelonaVuit mesos després de veure's les cares a les semifinals de la 'final four' d'Istanbul, el Barça Regal i l'Olympiacos tornen a enfrontar-se. L'equip grec visita aquest divendres (20.45 hores, Esport3) el Palau Blaugrana amb la presència de Georgios Bartzokas a la banqueta com a principal novetat respecte al conjunt que es va proclamar campió de l'Eurolliga. El tècnic, que ha agafat el relleu de Dusan Ivkovic, acumula 11 victòries i 3 derrotes en 14 partits.

El duel entre Joan Carles Navarro i Vassilis Spanoulis tornarà a condicionar l'enfrontament. El capità del Barça Regal, que ha anotat els últims 16 tirs de camp que ha intentat (9/9 en tirs de dos i 7/7 en triples), necessita quatre encerts per superar Gianluca Basile i convertir-se en el jugador amb més triples convertits de la història de l'Eurolliga. El jugador de Sant Feliu de Llobregat, que es va perdre l'últim partit europeu de l'equip a la pista del BC Khimki, té una mitjana de 13,1 punts i 2,1 assistències.

Els números de Vassilis Spanoulis són fins i tot superiors als de Joan Carles Navarro. El jugador grec anota 16,3 punts i reparteix 5,5 assistències en un equip on cap dels seus companys arriba als 10 punts de mitjana. Evangelos Mantzaris, Giorgos Printezis, Kostas Papanikolaou i Josh Powell acostumen a acompanyar-lo al cinc inicial.

stats