NBA
Esports Bàsquet 19/02/2011

Els concursos agafen aquesta propera matinada el protagonisme a l'All-Star de Los Angeles

Aquesta propera matinada de dissabte a diumenge arriben els concursos a l’All-Star NBA de Los Angeles, on a les 2.20 hores (Cuatro i Canal +) hi haurà quatre entreteniments

àlex Gozalbo
1 min
Blake Griffin.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Aquesta propera matinada de dissabte a diumenge arriben els concursos a l’All-Star NBA de Los Angeles. A les 2.20 hores (Cuatro i Canal +) hi haurà quatre entreteniments a l'Staples Center.

El primer concurs de la nit serà el de tir (Haier Shooting Stars), on Pau Gasol competirà fent equip amb Tina Thompson i Rick Fox. Els rivals del combinat de Los Angeles seran Atlanta (Al Horford, Coco Miller i Steve Smith), Chicago (Taj Gibson, Cathrine Kraayveld i Steve Kerr) i Texas (Dirk Nowitzki, Roneeka Hodges i Kenny Smith).

A continuació arribarà el concurs d'habilitatsTaco Bell Skills Challenge), on Chris Paul, Stephen Curry, Derrick Rose, John Wall i Russell Westbrook lluitaran per completar el recorregut en el mínim temps possible.

Un dels plats forts serà el concurs de triples (Foot Locker Three-Point Contest), que comptarà amb els següents participants: Ray Allen, Kevin Durant, Daniel Gibson, James Jones, Paul Pierce i Dorell Wright.

La matinada de dissabte a diumenge es tancarà amb el concurs d’esmaixades (Sprite Slam Dunk).

stats