Lliga Endesa
Esports Bàsquet 11/06/2013

El Barça Regal, amb forces per intentar aixecar un 1-0 en contra a la final de la Lliga Endesa

L'equip blaugrana intentarà empatar la sèrie contra el Reial Madrid aquest dimarts (21 hores, Esport3 i Teledeporte)

àlex Gozalbo
1 min
Pablo Laso i Xavi Pascual

BarcelonaEl Barça Regal intentarà a partir d'aquest dimarts (21 hores, Esport3 i Teledeporte) aixecar un 1-0 en contra en una final de la Lliga Endesa a cinc partits, una gesta que ningú ha aconseguit abans. L'equip blaugrana està molest pel canvi de criteri arbitral que va sacsejar el primer enfrontament de la sèrie, però prou confiat per intentar reeditar el títol per tercera temporada consecutiva.

El Barça Regal se sent perjudicat per l'actuació arbitral, però aspira a girar full com més aviat millor i viatjar a Barcelona amb l'eliminatòria empatada. L'equip blaugrana no evita l'autocrítica i sap què ha de millorar per augmentar les opcions de victòria. Xavi Pascual, per exemple, està preocupat per controlar millor el rebot defensiu i per llegir amb més claredat les diferents defenses que el Reial Madrid va posar en escena diumenge, sobretot una zona pressionant 1-2-2 amb Marcus Slaughter com a jugador més avançat que va saber conduir els jugadors del conjunt blaugrana a les cantonades.

Els àrbitres del partit d'aquest dimarts, que es tornarà a jugar al Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid, seran Daniel Hierrezuelo, Juan Carlos García González i Carlos Cortés.

La comissió tècnica d'àrbitres de l'ACB (Mateo Ramos, Paco Monjas, Antonio Gallo, Francisco de la Maza i Xavier Amorós) va revisar les imatges del primer partit, però van redactar un informe positiu.

stats