Eurolliga
Esports Bàsquet 29/03/2011

L'OAKA examina l'ambició de Panathinaikòs i Regal Barça en un dia clau

Els dos darrers campions de l'Eurolliga busquen aquest vespre (20.45 hores, Esport3) una victòria clau en el camí cap a la final four del Sant Jordi

àlex Gozalbo
1 min
Dimitris Diamantidis i Joan Carles Navarro, durant el primer partit de la sèrie jugat fa una setmana.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Panathinaikòs i Regal Barça juguen aquest dimarts al vespre (20.45 hores, Esport3) el tercer partit dels quarts de final de l'Eurolliga. Els dos darrers campions busquen una victòria clau en el camí cap a la final four del Sant Jordi.

Una de les claus del partit, que es jugarà a l'OAKA d'Atenes, serà el paper de Joan Carles Navarro i Dimitris Diamantidis, dos dels màxims exponents de la generació del 80. Tant l'escorta del Regal Barça com el base del Panathinaikòs tenen dues edicions de l’Eurolliga al seu palmarès. Navarro va guanyar els títols dels anys 2003 i 2010, mentre que Diamantidis es va fer amb els del 2007 i el 2009.

De moment, el protagonisme de Dimitris Diamantidis ha estat major en els dos primers encontres de la sèrie de quarts de final. “Està fent alguns dels seus millors partits a nivell ofensiu”, destaca Xavi Pascual. El tècnic del Regal Barça esperava que Diamantidis portés el ritme del joc, assistís els seus companys i creés perill des del pal baix, però no que anotés tant ja que la seva mitjana ha passat de 11,2 punts en els 16 primers partits de l’Eurolliga a 21,5 punts en els dos del Palau Blaugrana.

Joan Carles Navarro ha passat, de moment, més desapercebut ja que tan sols ha pogut intentar set llançaments per partit, molts menys dels que acostuma. La situació preocupa a Xavi Pascual, que necessita dels seus punts per competir amb el Panathinaikòs.

stats