Copa del Rei ACB 2011
Esports Bàsquet 17/01/2011

Regal Barça-DKV Joventut, duel català als quarts de final de la Copa del Rei ACB

El sorteig de la Copa del Rei ACB s'ha realitzat a la Casa de Correus, al bell mig de Madrid i ha estat presentat per Arsenio Cañada

Ricky Rubio i Jordi Trias.

BarcelonaEl vigent campió del torneig, el Regal Barça, i el DKV Joventut protagonitzaran un dels grans enfrontaments de la Copa del Rei ACB ja que es veuran les cares als quarts de final. L'última vegada que els dos equips catalans es van veure les cares en una fase final de la Copa del Rei va ser l'any 2007 a Màlaga, quan el l'equip blaugrana es va imposar per 70-84 a les semifinals.

Les altres eliminatòries seran les que jugaran Caja Laboral i Bizkaia Bilbao Basket, Reial Madrid i Gran Canària 2014 i Blancos de Rueda Valladolid i Power Electronics València.

A les semifinals, el guanyador del Regal Barça-DKV Joventut jugarà contra qui s'imposi al duel entre Caja Laboral-Bizkaia Bilbao Basket. Per l'altra banda del quadre, el guanyador del Reial Madrid-Gran Canària 2014 jugarà contra qui s'imposi al duel entre Blancos de Rueda Valladolid-Power Electronics València.

El sorteig de la Copa del Rei ACB s'ha realitzat a la Casa de Correus, al bell mig de Madrid i ha estat presentat per Arsenio Cañada, locutor de TVE que el passat 30 de desembre va escriure una columna d'opinió per al diari ARA.

L'acte, a més ha comptat amb la presència, entre d'altres, de Ricky Rubio (Regal Barça), Jordi Trias (DKV Joventut) i Víctor Claver (Power Electronics València). L'únic equip que no ha estat representat per un jugador ha estat el Gran Canària 2014, que demà té partit a la pista de l'Unics Kazan (Rússia) i es trobava viatjant. Joan Maria Gavaldà ha ocupat el paper previst per a Jaycee Carroll.