BÀSQUET CATALÀ
Esports Bàsquet 13/12/2010

Així és la nova samarreta de Catalunya per a les seleccions de bàsquet

Joan Fa, president de la Federació Catalana, espera que "aquesta nova equipació ens porti sort i puguem aconseguir moltes victòries per a Catalunya"

àlex Gozalbo
2 min
Nova equipació selecció catalana de bàsquet 7

BarcelonaLa Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha presentat, aquest migdia, l’acord (tres anys més un renovable) amb la marca EFA. Durant l’acte també s’ha presentat la nova equipació de Catalunya. Les seleccions catalanes infantils estrenaran, el proper cap de setmana del 18 i 19 de desembre, aquestes noves equipacions tot coincidint amb el Torneig de Seleccions Infantils preparatori pels Campionats d’Espanya.

Joan Fa, president de la Federació Catalana, espera que "aquesta nova equipació ens porti sort i puguem aconseguir moltes victòries per a Catalunya". Francisco Aguilar, gerent fundador d'EFA, recorda que la seva marca "aposta fort per l'esport de base".

La nova línia esportiva de les seleccions incorpora les dues samarretes de joc (de color blau, la primera equipació, i de color blanc, la segona), la samarreta d’escalfament, la dessuadora i el xandall. Com a novetats, les samarretes de joc incorporen les lletres de "Catalunya" a la part davantera i les sigles FCBQ al darrera. D’altra banda, la senyera passa a la part del darrera i el color serà d’un únic blau, en el cas de la primera, i blanc, en la segona. Els xandalls com les dessuadores incorporen les lletres de "Catalunya" al darrere i a la part davantera les sigles FCBQ.

Aquestes equipacions es podran adquirir a la botiga 3.05 (Rambla Guipúscoa 25 - Barcelona)i en els propers dies també a la botiga online, totes dues, distribuïdores oficials de la nova equipació de Catalunya. Properament, algunes botigues d’esports que tinguin conveni amb EFA també posaran a la venda aquesta línia esportiva.

Exjugadors i representants de la premsa han disputat, abans de la presentació, un partit amistós en el marc de la presentació de la nova línia esportiva de les seleccions catalanes a les instal·lacions del CEM Bac de Roda.

Tots els participants d’aquest partit han pogut vestir la nova samarreta oficial de Catalunya.

stats