ACB
Esports Bàsquet 12/06/2011

El tercer partit de la final de l'ACB ja treu fum

L'encontre, que es jugarà aquest dimarts (20.45 hores, Teledeporte) té dos focus de conflicte: la discussió dialèctica dels entrenadors i la picabaralla dels jugadors

àlex Gozalbo
1 min
Fotis Katsikaris.

BarcelonaEl tercer partit de la final de l'ACB es presenta apassionant. El Bilbao Arena va esgotar les entrades fa dies en tan sols uns minuts. L'encontre, que es jugarà aquest dimarts (20.45 hores, Teledeporte) té dos focus de conflicte:

1. Banquetes

Xavi Pascual va explicar dissabte que "mai havia vist un partit amb tanta duresa com el segon", i Fotis Katsikaris l'ha replicat aquest diumenge assegurant que el Bizkaia Bilbao Basket és un equip "sòlid i amb actitud en defensa, però ni violent ni brut". El tècnic grec està molest: "No entenc per què necessita enviar un missatge a ningú. Són un gran equip que juga dur, i no tinc cap dubte que si necessiten alguna ajuda, la tindran".

2. Jugadors

Una vegada finalitzat el segon partit, Terence Morris va anar a buscar Marko Banic i els jugadors de tots dos equips van protagonitzar una picabaralla al túnel dels vestidors. Alan Anderson i Àlex Mumbrú també se les van tenir.

stats