NBA
Esports Bàsquet 09/12/2011

La NBA frena el traspàs de Pau Gasol als Houston Rockets

Los Angeles Lakers, New Orleans Hornets i Houston Rockets havien acordat un traspàs a tres bandes amb l'aler pivot català implicat, però la NBA l'ha aturat per no desequilibrar la competició

àlex Gozalbo
1 min
Pau Gasol, a l'Staples Center.

BarcelonaLa NBA ha aixecat oficialment el tancament patronal després que jugadors i propietaris hagin ratificat el principi d'acord al qual es va arribar fa uns dies. El comissionat de la NBA, David Stern, ha fet una roda de premsa.

Aquest divendres comença oficialment la pretemporada de la NBA i les franquícies han intensificat les negociacions per traspassar jugadors. Segons Yahoo SportsYahoo Sports, Los Angeles Lakers, New Orleans Hornets i Houston Rockets havien acordat un traspàs a tres bandes. Pau Gasol acabaria als Rockets; Chris Paul, als Lakers, i Lamar Odom, Kevin Martin, Luis Scola i Goran Dragic, als Hornets. La NBA ha frenat l'acord per no desequilibrar la competició, "per motius de bàsquet".

"Avui ha estat un dia de bojos, però com sempre em mantindré positiu. Gràcies pel suport i l'afecte que sempre em mostreu", ha escrit Pau Gasol a Twitter.

Els Houston Rockets tan sols s'han classificat per jugar els play-off en cinc de les últimes dotze temporades, l'última, la 2008-09. L'entrenador actual és Kevin McHale.

La NBA va anunciar dimecres el calendari oficial de la temporada.

stats