Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 18/12/2021

Triomf majúscul de la Penya a Màlaga (72-76)

Guillem Vives decideix la victòria amb un partidàs i una gran cistella final

1 min
Guillem Vives

BadalonaEl Joventut de Badalona va aconseguir una victòria de gran mèrit a la pista de l’Unicaja (72-76). Guillem Vives va decidir el partit amb una gran cistella en l’últim atac. Tot i la baixa de Ferran Bassas, l’equip verd-i-negre va aconseguir una diferència de 20 punts a Màlaga. Quan ja tenia la victòria a la butxaca, el conjunt visitant es va deixar capgirar el marcador per un rival que, malgrat això, no va tenir prou sang freda en les últimes possessions.

Guillem Vives i Pau Ribas, que està en un moment de forma molt dolç, van ser els jugadors més destacats d'una Penya que va completar un primer tram de partit sensacional. "Estem bé, però encara tenim marge de millora. Veure la Penya tercera a la classificació és increïble", va analitzar Vives. "Ells han sigut molt agressius en l'últim quart, però nosaltres hem fet el més difícil amb bones decisions quan ells s'han posat per davant. Hem sigut capaços de guanyar en una pista molt difícil", va dir Ribas.

"Hem patit, però hem aconseguit una gran victòria. Tenim marge de millora i molta ambició. Feia temps que la Penya no jugava tan bé", va opinar Carles Duran, entrenador del Joventut.

stats