Bàsquet - Eurolliga
Esports Bàsquet 17/02/2021

El Zalgiris posa a prova la concentració del Barça

i
Àlex Gozalbo
2 min
Sarunas Jasikevicius

BarcelonaDesprés de proclamar-se diumenge campió de la Copa del Rei, el Barça reprèn l’Eurolliga aquest dijous (21 h, DAZN) amb un partit al Palau Blaugrana contra el Zalgiris. El líder de la competició s’haurà de posar les piles contra un rival que lluita per col·locar-se entre els vuit primers classificats. “El Zalgiris és un dels equips que juguen el millor bàsquet de l’Eurolliga. Els seus números en atac són extraordinaris i, a més, és molt sòlid en defensa. És un equip amb caràcter que sap competir perquè té jugadors molt experimentats i amb capacitat de creació”, va analitzar Sarunas Jasikevicius. El tècnic lituà vol passar pàgina del triomf aconseguit diumenge a Madrid. “Hem d’oblidar la Copa. A Kaunas, on vam tenir un partit físic, els vam defensar bé. Espero un partit semblant, però jugant millor en atac, sense perdre tantes pilotes i desenvolupant el nostre joc”, va explicar.

“Després d’haver guanyat i de tenir l’eufòria pels núvols, hem de passar pàgina i centrar-nos en la feina. Tenim un partit contra un rival que està jugant molt bé, un equip que vindrà al Palau amb ganes de guanyar-nos”, va explicar Pierre Oriola. El capità va demanar repetir la concentració exhibida a Kaunas. “Sempre que guanyes, vols seguir guanyant. Això ha de ser una motivació. L’equip està preparat per voler més èxits, però ho ha de demostrar”, va resumir el de Tàrrega.

Westermann i Claver, dubte

Jasikevicius decidirà a última hora si fa reaparèixer Víctor Claver, que porta dies entrenant-se amb els seus companys. El valencià és baixa des del passat 15 d’octubre, quan uns problemes a la fàscia plantar del peu dret el van deixar fora de la dinàmica de l’equip. La participació del francès Leo Westermann tampoc està assegurada.

stats