NATACIÓ
Esports 25/08/2014

Mireia Belmonte: "Encara queda moltíssim per millorar"

La nedadora de Badalona creu que pot millorar "aspectes de l'entrenament del dia a dia"

Ara
1 min
Mireia Belmonte / MICHAEL DALDER / REUTERS

BarcelonaLa nedadora badalonina, una de les grans estrelles dels Europeus de natació amb dues medalles d'or, dues de plata i dues de bronze, ha afirmat parlant amb la Cadena Cope que "encara queda moltíssim per millorar". Belmonte, però, diu que encara no pensa en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, el 2016. "Queda bastant, primer tinc la Copa del Món i després el Campionat del Món. Prefereixo centrar-me en això. A Rio dependrà del moment de forma en què em trobi".

Sobre el fet de guanyar dues medalles en 25 minuts, als 800 lliures i els 200 estils, Belmonte ha dit que "va ser molt difícil, però calia intentar-ho. Va ser un aprenentatge i vaig poder veure fins on puc arribar. No em penedeixo d'haver nedat en aquestes dues proves. Va ser una experiència nova i m'agrada molt viure coses noves. Amb l'esforç que havia fet en el 800 és normal que estigués tremolant, però va ser una experiència molt bonica que no tothom pot viure".

La badalonina, però, creu que "queda moltíssim per millorar. Coses tècniques, molts detalls, aspectes d'entrenament del dia a dia, l'aspecte psicològic... Tot el que no es veu, l'entrenament invisible."

stats