BARÇA
Esports 29/06/2017

Benedito: "Bartomeu plegarà abans de la moció de censura per dignitat"

L'empresari afirma que ja presentat una demana contra el portaveu Josep Vives

Efe
2 min
Guerra oberta entre Benedito i el Barça

BarcelonaAgustí Benedito creu que Josep Maria Bartomeu dimitirà abans que el forci a dimitir el procés de moció de censura que intenta dur a terme. Segons Benedito, Bartomeu era "perfectament conscient i partícip" de les activitats il·lícites de l'expresident Sandro Rosell, activitats recollides en l'anomenat 'Informe García' presentat per la FIFA, que investiga les concessions de les seus per als Mundials.

"Dimitirà per dignitat i per barcelonisme. Si no ho fa, seguirem endavant amb la moció i seran els socis qui decideixin", ha assegurat Benedito, que ha afegit que els acords del Barça amb Qatar van agafats de la mà d'"els interessos econòmics del 'trident' format per Rosell, Bartomeu i Faus, exvicepresident econòmic del Barça".

Agustí Benedito ha anunciat que el seu intent de moció de censura contra l'actual junta directiva del Barcelona ha arribat als 7.225 suports, i ha afirmat que espera arribar als 10.000 "el 10 de juliol", ja que una data posterior implicaria que la recollida de signatures es faria durant la primera quinzena d'agost, període de vacances de molts socis. Tot i que ha subratllat que li agradaria arribar a la xifra "com més aviat millor", Benedito té el "convenciment absolut" que el procés tirarà endavant: "Puc assegurar que el Barça tindrà una moció aquest estiu".

Respecte a la polèmica amb el portaveu de la junta blaugrana, Josep Vives, que el va acusar de tenir un deute de 9.862 euros amb el club des del 2015, l'empresari ha explicat que ha rebut la factura, tot i que ha indicat que té "algunes incorreccions". "Estic mirant encara la factura perquè necessito aclarir alguns conceptes, que semblen estar barrejats. Quant tingui la certesa absoluta que és veritable no trigaré ni 24 hores a pagar-la", ha matisat.

No obstant això, Benedito ha assegurat que ja ha presentat una demanda contra Vives "per intromissió al dret a l'honor" per no haver rectificat les seves declaracions en els tres dies que li va donar de termini, ja que considera que el portaveu va mentir en dir que havia rebut la factura amb anterioritat.

stats