Copa RFEF
Esports 04/11/2011

El Lleida podria proposar jugar la Copa Federació contra el Badalona al camp de la Bordeta

L'entitat espera poc públic per presenciar un partit d'aquestes característiques i vol estalviar diners i recursos en logística del Camp d'Esports

Ara
1 min
El Camp d'Esports

LleidaEl partit d'anada dels setzens de final de la Copa Federació entre el Lleida Esportiu i el Badalona podria no jugar-se al Camp d'Esports el proper 24 de novembre. Segons explica el director esportiu Jordi Esteve en declaracions recollides al diari Segre, "seria una forma de fer ciutat i atansar el club a altres entitats. En anteriors edicions hi ha hagut partits d'aquesta competició amb 500 persones al camp". La intenció és disputar el duel al camp de la Bordeta.

No obstant, l'entitat té dubtes sobre si el camp de la Bordeta seria acceptat per la Federació Espanyola per disputar un partit d'aquestes característiques. Comparativament el recinte escollit presenta algunes mancances en qüestions de serveis, dimensions de vestidors i altres àrees esportives. De fons d'aquesta decisió de disputar aquesta competició fora de l'escenari habitual dels partits del Lleida hi ha també un criteri d'estalvi econòmic. Obrir el Camp d'Esports, l'estadi del futbol amateur català amb més capacitat, suposa una logística de serveis més elevada en cost.

stats