BARÇA
Esports 06/03/2014

Un total de 1.288 persones visiten l’exposició sobre el futur del Camp Nou el primer dia

Badalona ha acollit la primera exposició itinerant per explicar el projecte

Ara
2 min
Vista aèria del futur Espai Barça / FCB

BarcelonaUn total de 1.288 persones han visitat l’exposició permanent de la Proposta Nou Espai Barça en el seu primer dia. El club ha informat d'aquesta xifra un cop ha tancat les portes. A més, avui s'ha fet la primera exposició itinerant per explicar el projecte, a Badalona.

La mostra es podrà visitar des d’avui dijous 6 de març fins al dia 3 d’abril, dos dies abans del referèndum del dia 5, i és gratuïta. L’horari obert al públic és de 9 a 20 hores de dilluns a divendres. Els caps de setmana: els dies de partit, des de les 10 hores fins a l’inici del partit; dissabte sense partit, de 10 a 20 hores; i diumenge sense partit, de 10 a 14.30 hores.

D’altra banda, l’exposició itinerant ha començat el seu trajecte a Badalona, la primera de les 26 localitats que recorrerà l’exposició per Catalunya. El dissabte 8 de març l’exposició itinerant farà aturada a Lloret de Mar. Entre les 11 i les 20.00 hores, socis, penyistes i aficionats podran visitar l’exposició a l’Hotel Evenia Olympic Resort (Avinguda Rieral, 55-57, Lloret de Mar). A les 12 hores, el vicepresident Javier Faus, acompanyat de l’exjugador Paco Clos, oferirà la tercera de les ponències programades pels diferents membres de la Junta Directiva durant el recorregut de l’exposició itinerant i també contestarà a les preguntes dels presents.

Exposició itinerant

Dissabte, a Lloret de mar

El dissabte 8 de març l’exposició itinerant farà aturada a Lloret de Mar. Entre les 11 i les 20.00 hores, socis, penyistes i aficionats podran visitar l’exposició a l’Hotel Evenia Olympic Resort (Avinguda Rieral, 55-57, Lloret de Mar).

A les 12 hores, el vicepresident Javier Faus, acompanyat de l’exjugador Paco Clos, oferirà la tercera de les ponències programades pels diferents membres de la Junta Directiva durant el recorregut de l’exposició itinerant i també contestarà a les preguntes dels presents.

Sabies que...?

El nombre de socis amb dret a vot de les votacions al referèndum del 5 d’abril del 2014 és de 118.578. Les condicions per poder exercir el dret de vot són: ser major d’edat i no estar legalment incapacitat, tenir una antiguitat mínima com a soci d’un any, no tenir suspesa la condició de soci i estar inclòs al cens electoral vigent d’acord amb l’article 47è dels Estatuts. Aquests requisits s’han de complir el dia de la votació.

stats