Esports 25/05/2011

"Per si de cas, nosaltres ja anem tirant"

El Barça no es va voler esperar fins a l'últim moment com altres vegades i ahir mateix ja va fer via cap a Londres en avió. Excepcionalment amb Guardiola, els jugadors passaran quatre dies a la seu d'una final.

A.s.
2 min
Pep Guardiola encapçalava l'expedició del primer equip del Barça que ja va sortir ahir cap a Londres des del Prat.

Barcelona.L'experiència de viatges caòtics per carretera improvisats per anar a Milà fa un any i per anar a Pamplona fa sis mesos ha fet que Pep Guardiola hagi decidit que aquest cop no volia córrer cap risc. El primer equip del Barça havia de volar en avió a Londres fos com fos, i si per assegurar-se volar calia viatjar dos dies abans del que estava previst, doncs calia fer-ho. Així, la primera plantilla del Barça, el cos tècnic i el president, Sandro Rosell, van tirar pel dret i ahir a les 10 de la nit van agafar un vol xàrter d'Air Europa -l'avió de Turkish Airlines pintat de blaugrana només podrà tornar els jugadors- per fer nit a la capital britànica. La resta de l'expedició que havien de volar amb l'equip -la premsa i la resta de directius- s'esperaran que demà també es pugui volar i puguin fer el viatge tal com estava previst. Però si demà es tanca l'espai aeri, el portaveu del Barça, Toni Freixa, no ha concretat si els directius agafaran autocars per anar a Londres o de quina manera arribaran a Wembley a temps.

Dos dies de més

D'aquesta manera, el Barça passarà a Londres dos dies més dels que tenia previstos, cosa que ha obligat a buscar solucions de pressa i corrents. Per una banda, l'hotel que tenien reservat des de dijous fins a dissabte no tenia llits lliures per ahir i avui, i per això han hagut d'agafar-ne un altre i dijous faran el canvi. També han hagut de demanar camps d'entrenament que no tenien previstos, i l'Arsenal els ha cedit els de la seva ciutat esportiva perquè avui i demà al matí es puguin exercitar. La resta de dies a Londres seguiran el pla previst, i divendres a les 19 h faran l'entrenament previ a la final ja a Wembley. Puyol Valdés i Guardiola oferiran les rodes de premsa habituals.

A l'expedició del Barça hi han viatjat els 20 jugadors del primer equip, inclòs Pinto, més els dos porters del filial (Oier i Miño) -Guardiola n'haurà d'escollir un per seure a la banqueta de Wembley-, Thiago i Fontàs.

stats