Futbol Català
Esports 27/02/2012

El tècnic del Reus considera que "no hi ha explicació per justificar la ratxa que portem a la lliga"

Santi Castillejo es mostra afectat per la dinàmica del seu equip

Redacció
1 min
Castillejo es mostra molt preocupat pel Reus

ReusEl tècnic del Reus, Santi Castillejo, es va mostrar visiblement afectat per la derrota davant el Llagostera, afirmant després del partit que el gol encaixat en temps afegit "no és l'únic gol dolorós d'aquesta temporada. Malauradament en portem uns quants. No hi ha explicació pel que ens passa. No ens surt res, ni tan sols deixar un partit en empat a zero". Respecte la dinàmica en caiguda lliure de l'equip, Castillejo creu que "la reacció ha de ser immediata o les coses se'ns poden complicar molt".

El preparador reusenc va recordar que "sempre he dit que cal anar partit a partit i ara això és més cert que mai. Fa moltes setmanes que tots plegats ja no hauriem d'estar mirant a quants punts estem de la zona de promoció d'ascens. Hem de guanyar un partit i ho hem de fer ja. En cas contrari, la situació se'ns pot convertir en quelcom perillós".

Qüestionat sobre l'estat físic de l'equip, Castillejo creu que "els nostres jugadors no estan tan descansats com altres perquè vam acabar tard l'anterior temporada, però no és aquest el principal motiu de la nostra situació. Pot ser un motiu més, però no el principal. Ara mateix és una qüestió mental". L'entrenador és conscient que "la gent no vol paraules, vol fets, i això precisament intentarem".

stats