Esports 11/12/2011

Catalunya Amateur s'estrena amb un triomf

Els catalans han guanyat 2-1 al combinat extremeny en el primer partit

Rovira amb la pilota als peus durant el partit

ValènciaMillor estrena impossible de Catalunya a la Copa de Regions UEFA en el primer partit de la primera fase disputat a Vila Joiosa davant Extremadura. El combinat de Toni Almendros va superar al seu rival per 2-1 i, en guanyar també la tanda de penals (5-4), va posar molt a favor poder classificar-se per la segona ronda en finalitzar aquest cap de setmana dedicat a la competició a totes els grups de Tercera Divisió, que han aturat els seus campionats de lliga per donar pas als combinats amateurs.

Tot i el marcador ajustat, Catalunya va ser superior en tot moment sense perdre el domini de la pilota. Carlos Martínez va obrir el marcador al minut 24 però un penal favorable als extremenys va tornar les taules al minut 33. Avançada la segona part, Carlos Ruiz va fer justícia al millor futbol català fent el 2-1 al minut 72. En l'altre partit d'avui, València ha superat Euskadi per 1-0. Aquest diumenge al matí, a les 10, Catalunya jugarà el segon i definitiu partit contra els bascos.