Espanyol
Esports 07/06/2011

Es confirma la cessió de Dídac Vilà per una temporada

L'Espanyol ha aconseguit recuperar el lateral esquerre del Milan, que arribarà cedit per una temporada després de no comptar amb minuts en mig any al Calcio

Efe
1 min

BarcelonaSegons ha explicat l'agent del jugador a EFE, tot "està tancat" a falta de la firma del futbolista. L'acord és total entre totes les parts i la rúbrica es produiria demà abans que Dídac viatgi amb la selecció Sub21.

El director esportiu espanyolista, Ramon Planes, i el conseller delegat, Joan Collet, han viatjat aquest matí a la ciutat italiana per tancar definitivament l'operació amb els directius del Milan. L'acord estava perfilat però faltava concretar quin percentatge de la fitxa del futbolista català haurà de pagar l'Espanyol.

Dídac Vilà ha rebutjat importants ofertes de l'Olympiacos grec, el Werder Bremen alemany i també de Portugal. El del planter periquito sap que a l'Espanyol, si res no falla, podria tenir els minuts que no ha tingut al futbol italià i així seguir creixent com a jugador. Està encantat de tornar a Barcelona.

L'Espanyol, de la seva banda, té solucionada amb aquesta operació la contractació del lateral esquerre després de l'adéu de David García. Ara tots els esforços se centren en el central esquerrà i Héctor Moreno, mexicà del AZ Alkmaar holandès, és el nom que més sona per reforçar la defensa.

stats