LLIGA DE CAMPIONS
Esports 22/10/2020

El Bayern inicia la defensa del títol destrossant l'Atlètic de Madrid (4-0)

El vigent campió de la Champions es postula com a màxim favorit amb una golejada als matalassers

Pol Baterno
El Bayern de Munic comença la defensa del títol destrossant l'Atlètic de Madrid (4-0)

BarcelonaDos errors en la sortida de pilota i dues genialitats del Bayern Munic van condemnar un Atlètic de Madrid molt poc eficaç en el retorn a la Lliga de Campions (4-0). Goretzka, Tolisso i Coman, amb un doblet, van ser els autors dels gols en un inici immillorable del conjunt bavarès, que es postula com un dels màxims favorits al títol dos mesos després d'haver guanyat la competició.

A l'Allianz Arena, l'Atlètic tenia al davant la gran bèstia alemanya. Els primers 5 minuts van ser de domini matalasser, que van fer una molt bona jugada només començar, amb una centrada de Lodi a la qual no va arribar Luis Suárez per ben poc. A partir d'aquí, la maquinària alemanya va començar a funcionar i a generar perill. Sobretot per la banda de Coman i Lucas Hernández, exjugador de l'Atlètic.

Coman, un malson per a la defensa matalassera

De fet, per aquell costat va arribar el primer gol del partit al minut 28. Una errada en la sortida de pilota va acabar amb una gran assistència de Kimmich que va finalitzar Coman (1-0). Quan el partit estava més igualat pel que fa a les ocasions, una altra errada en la zona de creació del conjunt madrileny va acabar en una transició molt ràpida, un cop més per banda esquerra, des d'on Coman va fer una centrada que Goretzka va convertir en el segon gol bavarès (2-0).

La segona part, malgrat començar amb un gol anul·lat a Joao Félix per fora de joc, va ser un monòleg del Bayern Munic. Els bavaresos no van abaixar el ritme i van fer patir de valent l'equip del Cholo Simeone. Tot just passada l'hora de partit, Tolisso va recollir un refús a la frontal de l'àrea i va fer un golàs per l'escaire (3-0). Menys de deu minuts després, Coman va culminar un contraatac per fer el quart i definitiu gol (4-0). La poca precisió i efectivitat de l'Atlètic de Madrid va contrastar amb la brillantor i la perfecció d'un campió decidit a revalidar el títol.