Esports 20/10/2018

El City goleja el Burnley (5-0) i ja és líder en solitari

Barkley frustra la remuntada del United a Stamford Bridge (2-2)

Silva i Agüero celebren el primer gol del City al Burnley

BarcelonaEl Manchester City s'ha situat com a líder en solitari de la Premier League per primer cop aquesta temporada. El conjunt de Pep Guardiola ha golejat a plaer el Burnley (5-0) i ha aprofitat l'entrebanc del Chelsea davant del Manchester United (2-2). El City suma ara 23 punts, dos més que el Chelsea i el Tottenham i els mateixos que el Liverpool, que tampoc ha fallat al camp del Huddersfield (0-1), on s’ha imposat gràcies a un solitari gol de Salah.

A l’Etihad Stadium,Agüero ha avançat ben aviat els 'citizens' amb un gol al quart d'hora de joc. El Burnley s'ha sabut mantenir amb vida fins a l'inici del segon temps, quan els locals han acabat de sentenciar el partit en un minut. Bernardo Silva primer i Fernandinho després han anotat dues dianes que, a falta de poc més de mitja hora per al final, deixaven el partit vist per sentència. Mahrez i Sané, al tram final, han anotat el quart i el cinquè gol, que tancaven el marcador.

Barkley frustra Mourinho

Un gol de Ross Barkley al minut 96 ha frustrat la remuntada del Manchester United a Stamford Bridge (2-2). Els diables vermells se les prometien molt felices després que dos gols d'Anthony Martial capgiressin en la segona meitat la diana inicial de Rüdiger. Feia sis anys, des de Wayne Rooney el 2012, que cap jugador del United feia dos gols en un mateix partit.

Sarri celebra un dels gols del Chelsea contra el Manchester United

L'abraçada amb què ha rebut José Mourinho a Anthony Martial quan l'ha substituït, al minut 83, resumeix l'agraïment del tècnic portuguès cap un jugador a qui fa uns mesos, a l'agost, havia criticat després de ser pare. "Va tenir un fill bonic i ple de salut, però ja hauria de ser aquí i no hi és", va apuntar Mourinho, en unes declaracions que van ser respostes pel jugador: "Em sap greu, però la meva família sempre anirà primer. Demà torno a Manchester".

El seu doblet semblava donar el segon triomf seguit al United, que ha vist com en el temps afegit, en l'última acció del duel, Barkley ha establert el 2-2 definitiu. Mourinho ha reaccionat capcot després del gol, però ha vist un gest que no li ha agradat gens: un membre del cos tècnic del Chelsea, Marco Ianni, ha celebrat de manera eufòrica el gol just davant de la banqueta del United. El portuguès s'ha aixecat de cop per retreure-li l'actitud. Els membres de seguretat han hagut d'intervenir per evitar que l'incident anés a més. Un cop ha finalitzat el partit, Mourinho s'ha acomiadat del camp fent un gest amb la mà ensenyant tres dits, un per cada Premier que va donar al Chelsea.