CICLISME

La Volta Ciclista a Catalunya tindrà una prova júnior aquesta temporada

Serà l'últim dia de competició, el 31 de març, a Barcelona

La Volta Ciclista a Catalunya tindrà l'últim dia de competició una prova de júniors al Circuit de Montjuïc. Després de l’ajornament de la “reVolta” femenina per incompatibilitat de calendari, la Volta Ciclista a Catalunya ha apostat per fomentar una prova de júniors per a l'últim dia de competició, el 31 de març. 

Tradicionalment, l'última etapa de la Volta surt i acaba a Barcelona, amb els ciclistes professionals sortint de la ciutat per tornar-hi i donar vuit voltes en un circuit a Montjuïc. Quan siguin fora, els júniors tindran una oportunitat per rodar en aquest circuit. La cursa serà de 45 minuts, el temps per donar una volta pel circuit clàssic de Montjuïc, un bon preludi del que serà l'última etapa de la 99a Volta Ciclista a Catalunya.

La prova de júniors és de caràcter nacional i puntua per al rànquing RFEC (Reial Federació Espanyola de Ciclisme) i per a la Copa Catalana de FCC (Federació Catalana de Ciclisme). De la mateixa manera, com en totes les proves de Copa Catalana, podran participar-hi dones sub-23 i dones elit.