TOUR DE FRANÇA
Esports 27/07/2014

Kittel guanya als Camps Elisis en la darrera etapa del Tour

El segon classificat de la general, Jean-Christophe Péraud, s'endú l'ensurt de la jornada en caure a poc més de 40 quilòmetres

Albert Llimós
1 min
Marcel Kittel celebra el triomf d'etapa al Tour / KENZO TRIBOUILLARD / AFP

BarcelonaL'alemany Marcel Kittel (Giant-Shimano) s'ha endut a l'esprint la darrera etapa del Tour de França, amb l'arribada habitual als Camps Elisis de París. Kittel suma, doncs, quatre victòries en un Tour que ha servit per coronar l'italià Vincenzo Nibali, indiscutible guanyador de la ronda francesa durant les tres setmanes de competició, i afavorit per les retirades prematures d'Albert Contador i Chris Froome.

Abans de l'arribada als Camps Elisis, s'han viscut uns quilòmetres de màxim descontrol. El segon classificat de la general, el francès d'Ag2r, Jean-Christophe Péraud, ha caigut i ha hagut de rodar acompanyat del seu equip per tonar a agafar contacte amb el pilot. Péraud, que tenia 32 segons d'avantatge sobre Thibaut Pinot, ha arribat a perdre 24 segons. Durant uns quilòmetres, el pilot ha accelerat la marxa, però finalment s'ha abaixat el ritme i el grup s'ha tornat a agrupar. Fins i tot el líder de la cursa, l'italià Vincenzo Nibali, ha intervingut per rebaixar el pedaleig i evitar la pèrdua del segon lloc per part de Péraud.

stats