Esports 23/07/2011

La cinquena medalla sincronitzada, també de bronze

A.s.
1 min
Ona Carbonell i Andrea Fuentes durant el tango.

Barcelona.Les nedadores catalanes Andrea Fuentes i Ona Carbonell van aconseguir la cinquena medalla -la quarta de bronze- de l'equip espanyol en el duet artístic, amb una coreografia molt espectacular basada en el tango, però van quedar un altre cop darrere les parelles russa i xinesa. Fuentes i Carbonell van sumar 96.500 punts; l'equip xinès 96.810, amb la parella Jiang Tingting i Jiang Wenwen, i les russes Natàlia Isxenko i Svetlana Romaixina van arribar als inabastables 98.410.

Les nedadores que entrenen Anna Tarrés i Bet Fernández al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat van obtenir una nota de 48.160 en la realització tècnica, mentre que en l'artística van rebre del jurat 48.340 punts, pels 49.120 i 49.290, respectivament, d'Isxenko i Romaixina.

Tarrés va dir al final, amb certa recança, que hi havia hagut molta diferència entre el duet espanyol i el xinès, tot i que aquestes havien rebut més punts.

El waterpolo, endavant

Després de perdre per la mínima contra la campiona olímpica, Hongria, la selecció espanyola masculina va passar a vuitens de final com a tercera de grup, i ara s'enfrontarà a Austràlia. Dijous la selecció femenina es va classificar per quarts després de guanyar el Brasil, i avui (15 h, hora catalana) s'enfrontarà a les amfitriones, les xineses, per una plaça a les semifinals.

stats