Futbol Català
Esports 20/04/2012

Claudio Festa, tècnic del Masnou: "Els jugadors han de seguir demostrant que poden jugar a Tercera"

L'equip d'El Maresme és el primer conjunt català descendit en categoria estatal

àngel Garreta
2 min
Claudio Festa

El MasnouEl Masnou va confirmar matemàticament dimecres a la nit el seu descens a Primera Catalana. El club maresmenc és el primer català en divisió estatal en perdre la categoria. La crònica d'una mort anunciada es va certificar després de caure a casa contra l'Europa (0-1) en partit ajornat que va servir per completar la disputa de la jornada 33. El club tornarà a jugar en una divisió territorial després de dues temporades.

El tècnic de la primera plantilla, Claudio Festa, considera que el destí final del seu equip ja sabia que "era qüestió de determinar quan tindria lloc, però sabiem que tindria lloc segur". El preparador del conjunt blanc-i-vermell afirma que des d'ara fins al final del campionat, tot passa per "deixar l'equip amb els màxims punts possibles a la taula i aprofitar per a que alguns dels nostres futbolistes es deixin veure. Els jugadors han de seguir demostrant que poden jugar a Tercera en qualsevol altre club".

La trajectòria final del seu equip és, segons Festa, "fruit de l'acumulació dels despropòsits esportius de tot l'any. Intentem fer el més bon futbol que podem però a dalt no tenim gens d'encert amb el gol. En alguns partits però ens hem descentrat. Contra l'Europa, per exemple, els dos equips vam jugar a la segona part com si fos un partit de solters contra casats".

Sense aparents canvis a la vista

El futur de l'entrenador argentí a la banqueta maresmenca està encara per determinar però ara per ara res sembla que l'hagi de moure de lloc. La directiva del club confia plenament en la seva gestió, principalment de jugadors joves, i en un intent de reestructuració parcial del club, té previst oferir-li fins i tot més responsabilitats de decisió esportiva amb la vista posada en la propera temporada.

En aquest sentit, Festa admet tenir total sintonia amb l'entitat i haver rebut màxima confiança en els darrers mesos i en tota la seva etapa al club. Tret que una temptadora oferta sobre el tècnic faci canviar el full de ruta, el Masnou seguirà comptant amb el seu tècnic planificant el proper exercici esportiu a Primera Catalana.

stats