FÓRMULA 1
Esports 26/04/2019

Una tapa de claveguera obliga a suspendre la primera sessió d'entrenaments lliures de la F1 a Bakú

El pilot George Rusell ha passat per sobre d'una tapa aixecada i ha malmès el seu Williams

N.g.
1 min
Russell, amb el Williams després de passar per sobre d'una tapa de claveguera aixecada a Bakú

BarcelonaAccidentat inici del Gran Premi de l'Azerbaidjan de Fórmula 1 que aquest cap de setmana se celebra a Bakú. La primera sessió d'entrenaments lliures, que ha començat a les 11 del matí, ha quedat interrompuda ben aviat després que una tapa del clavegueram que hi ha al mig de la pista s'hagi aixecat al pas dels cotxes.

Diversos monoplaces han passat per sobre de la tapa, però quan George Russell hi ha passat amb el seu Williams, la tapa s'ha aixecat del tot i ha malmès el cotxe, cosa que ha obligat el pilot britànic a aturar-se al mig de la pista. La direcció de la cursa ha tret la bandera vermella i els comissaris han començat a revisar la zona. Veient que caldria revisar totes i cadascuna de les tapes de claveguera que hi ha repartides pel traçat la FIA ha decidit que la sessió d'entrenaments lliures quedava suspesa i que l'activitat en pista no es reprendria fins a la segona sessió d'entrenaments lliures, prevista per a les 15 h.

Si això no fos poc, la grua amb què els comissaris estaven retirant el monoplaça de Russell ha patit també un incident: el braç hidràulic ha xocat contra un pont quan transportava el cotxe fins al box i ha començat a perdre líquid, que ha caigut sobre el monoplaça del britànic i sobre l'asfalt, cosa que ha requerit també la intervenció dels comissaris.

stats