Futbol Català
Esports 28/02/2012

La realitat fa canviar l'Europa d'objectius esportius

Contra tot pronòstic el club escapulat ocupa la catorzena plaça de la classificació

àngel Garreta
1 min
L'Europa es troba a set punts del descens

BarcelonaLa derrota de l'Europa a casa contra el Vilanova el passat diumenge va ficar l'equip gracienc de ple en la lluita per la permanència. La plantilla escapulada, configurada per igualar o millorar la setena posició aconseguida la temporada anterior, passa ara pel seu pitjor moment esportiu en l'actual lliga i es veu obligada a canviar d'objectius. Amb la zona alta virtualment inabastable per distància i per dinàmica, assegurar la categoria és ara l'única missió del conjunt dirigit per Pedro Dólera.

L'entrenador, visiblement afectat en la roda de premsa posterior a la darrera jornada de lliga, va afirmar que darrerament "sembla que siguem uns desgraciats i fem el que fem mai tenim sort". Per a Dólera "és segur que al marge de circumstàncies de cada partit nosaltres tenim demèrits i ara ens costa canviar el xip. Aquesta situació no és gens còmode. Ara bé, qui no sàpiga afrontar-la ja sap on té la porta".

En les darreres dotze jornades de lliga l'Europa només ha sumat dues victòries. Lluny de l'estadi Nou Sardenya el conjunt gracienc no guanya des del passat 2 d'octubre, precisament davant el Vilanova, complint tota una volta sencera sense aconseguir-ho de nou. En els darrers tres partits la davantera escapulada no ha materialitzat cap gol, sumant 336 minuts totals sense fer diana.

stats