WATERPOLO
Esports 25/04/2015

El CN Terrassa no falla i es proclama campió de la fase regular de la Divisió d'honor de waterpolo

El proper 5 de maig es posen en marxa els play-off amb l'Atlètic Barceloneta en la segona posició

Ara
2 min
El Sant Andreu ha quedat fora dels play-off

BarcelonaEn la darrera jornada de fase regular de la Divisió d'Honor de waterpolo masculí, el CN Terrassa ha derrotat el CN Mataró Quadis (9-7), fent-se amb la primera plaça. A més, el CN Sant Andreu s'ha quedat fora de playoffs en perdre davant el CE Mediterrani (9-11); el CN Catalunya es classifica com a setè i el Mataró entra com a vuitè. El CNAB ha sumat els tres punts a Sabadell (10-16)

El CN Terrassa s'ha assegurat el factor camp en totes les seves eliminatòries de playoffs després del seu sofert triomf. Els de Dani Nart han començat a un ritme altíssim (4-0 el primer quart), però un parcial de 3-6 entre el segon i el tercer període ha col·locat un perillós 7-6 amb només vuit minuts per jugar-se. Els vallesans han mantingut el cap fred i sumen 59 punts, un més que el seu perseguidor, l'Atlètic Barceloneta que ha finalitzat en segona posició després d'una meritòria victòria a la piscina Carles Ibars del CN Sabadell (10-16).

En la lluita per entrar entre els vuit millors, el CN Sant Andreu tenia la possibilitat de jugar els playoffs si vencia al CE Mediterrani, però els de Marc Comas, que tenien opcions d'assaltar la quarta posició, han realitzat un partit ple de caràcter, fonamentat en gran part en el parcial de 3-8 entre el segon i el tercer quart. S'ha acostat al final el conjunt entrenat per Xavier Julià, però ha estat insuficient i es queden, amb 26 punts, a les portes de disputar els playoffs.

El que sí que ha certificat la seva classificació és un CN Catalunya que ha realitzat una gran segona volta de temporada i que, en acabar setè, es veurà les cares amb el CN Atlètic Barceloneta. Els de Tato García s'han imposat sense problemes a l'AR Concepción-Cdad. Lineal (19-4), que la temporada vinent intentarà recuperar la categoria des de la Primera Divisió Nacional. Els cinc gols de Egedi Gabor i els quatre de Carabí i Arpad Babay han estat una llosa massa gran per als madrilenys.

El que ha aguantat la quarta plaça és un Real Canoe NC-Isostar que, amb la seva dotzena victòria de la temporada s'enfrontarà al CE Mediterrani amb el factor camp a favor en els quarts de final dels playoffs. Els de Mario García han vençut el CN Poble Nou-Enginyers (10-7) en un bon partit a nivell defensiu i que els madrilenys dominaven per 5-2 ja al descans. S'han intentat apropar els de Jordi Hidalgo, però han administrat bé la renda dels locals. El Poble Nou finalitza desè amb 23 punts la campanya del seu retorn a la Divisió d'Honor. Finalment, el CN Barcelona ha culminat una gran fase regular vencent a Pamplona al CD Waterpolo Navarra (4-15). Els de Toni Esteller, que s'enfrontaran al CN Sabadell a quarts, han tingut en Guilherme Oneto i Víctor Flores (quatre dianes cadascun) als seus millors homes. El 2-7 amb el qual s'arribava al descans deixava el duel ja gairebé vist per a sentència.

Els quarts de final s'iniciaran el proper 5 de maig.

stats