Waterpolo
Esports 06/10/2012

El CN Terrassa goleja el debutant CN Helios (17-6) és el primer líder de la lliga

El CN Sant Andreu ha començat amb mal peu amb una derrota a casa contra el CW Navarra (5-10). El CN Sabadell i el CN Barcelona s'han estrenat amb victòria

A.s.
1 min
El duel CN Sant Andreu i CW Navarra de la primera jornada / CRISTIAN MESTRES / RFEN

BarcelonaEl primer líder de la Divisió d'Honor de waterpolo és el CN Terrassa que ha golejat en el primer partit al feble CN Helio de Saragossa –recent ascendit a la màxima categoria– per un clar 17-6.

També s'han estrenat amb golejada el CN Sabadell sobre el CN Mataró Quadis (12-5) i el CN Barcelona sobre el CN Catalunya (16-8).

El CN Sant Andreu ha començat amb mal peu amb una derrota a casa contra el CW Navarra (5-10). I l'únic empat de la jornada ha sigut entre el CE Mediterrani i els madrilenys del Real Canoe (7-7).

El dimecres es completarà aquesta primera jornada amb el partit entre el CN Montjuïc i el vigent campió, l'Atlètic Barceloneta. El partit s'ha ajornat perquè els mariners del Barceloneta ha jugat aquesta tarda el segon partit de la fase de grups de l'Eurolliga a Sèrbia contra el Vojvodina Novi SAD, que han guanyat clarament (4-9).

stats