Poliesportiu
Esports Jocs Olímpics 19/08/2021

El COE exposa a Pedro Sánchez la candidatura dels Pirineus i Barcelona als Jocs Olímpics d'Hivern 2030

Alejandro Blanco s'ha reunit amb el president del govern espanyol

Efe
1 min
Alejandro Blanco i Pedro Sánchez

MadridEl Comitè Olímpic Espanyol (COE) ha informat que aquest dimarts el seu president, Alejandro Blanco, s'ha reunit amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i que, entre altres temes, li ha exposat la situació en què es troba la candidatura dels Pirineus i Barcelona per organitzar els Jocs Olímpics d'Hivern del 2030.

El COE assenyala que durant la reunió al Palau de la Moncloa Alejandro Blanco i Pedro Sánchez han parlat de temes "relacionats amb el bon moment que viu l'esport espanyol" i "dels últims èxits aconseguits pels nostres esportistes". També han al·ludit al vol que sortia aquest dimarts cap a Buenos Aires amb la delegació que participarà en els Jocs Olímpics de la Joventut que es disputaran del 6 al 18 d'octubre. Durant la reunió, el president del COE "ha exposat al president del govern espanyol la situació en què es troba la candidatura per organitzar els Jocs Olímpics d'Hivern del 2030".

El 6 de setembre passat el Comitè Olímpic Internacional va concloure una visita tècnica de tres dies en què es van avaluar les diferents seus i infraestructures que podrien formar part del conglomerat que permeti que els Pirineus i Barcelona es converteixin en candidatura per als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern del 2030.

"Pedro Sánchez s'ha interessat per tots els temes que ha plantejat Alejandro Blanco i ha manifestat la seva intenció d'estudiar amb deteniment les propostes", afegeix el COE en un comunicat.

stats