Els compromissaris del Barça decidiran sobre les distincions honorífiques dedicades a Franco

Serà un dels punts de l'assemblea que se celebrarà el 6 d'octubre

La directiva del Barça s'ha reunit aquest dilluns en sessió ordinària i ha aprovat la data de la pròxima assemblea de compromissaris. La diada amb els socis, en què s'hauran d'aprovar els comptes i altres decisions en relació amb el futur del club, es farà el 6 d'octubre al Palau Blaugrana, dia en què a les 21.00 el primer equip jugarà un partit davant el Sevilla al Camp Nou. Entre els punts de l'ordre del dia destaca la ratificació de l'acord de la junta sobre les distincions honorífiques dedicades al seu dia al dictador Francisco Franco.

D'altra banda, el Barça ha informat que potenciarà l'àrea de metodologia del club amb la figura històrica de Paco Seirul·lo al capdavant i "un cos de formadors amb un perfil que segueixi l'estil de joc del club, així com la proposta metodològica, didàctica, tècnica i pedagògica corresponent". Aquesta mesura entronca amb l'adeu de l'exmànager, Pep Segura, que mantenia profundes diferències amb personal d'aquest departament.

En matèria comercial, la junta ha comunicat l'obertura d'una Barça Store al costat de la font de Canaletes, al número 124 de la Rambla, on antigament hi havia l'Hotel Montecarlo. L'edifici té 1.900 metres quadrats dividits en tres plantes i serà la cinquena botiga gestionada directament pel club (amb la societat Barça Licensing and Marketing, BLM) després de les del Camp Nou, el passeig de Gràcia, La Roca Village i la T2 del l'aeroport del Prat.

La mateixa reunió d'avui dilluns també ha servit per enviar un condol oficial en memòria de Xana Martínez, la filla petita de Luis Enrique, que ha mort recentment víctima d'un càncer, i de Ricard Navarro, empleat del Barça durant 39 anys.