En breu
Esports 14/03/2012

El conseller d'Interior, Felip Puig, dóna l'OK a la grada d'animació

1 min
El conseller d'Interior, Felip Puig, dóna l'OK  a la grada d'animació

Reunió a tres bandes

Ahir a la tarda es van reunir els representants del Barça amb el conseller d'Interior, Felip Puig, i el director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, per parlar de la futura grada d'animació del Camp Nou. Segons RAC1, la reunió va ser positiva per al club blaugrana, que va aconseguir que el conseller donés llum verda a aquest projecte de la directiva de Sandro Rosell. Tot i que la trobada no va ser definitiva, des del club es veu com un pas endavant.

Per part del Barça van anar a la reunió el president, Sandro Rosell; el vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, i Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu de l'àrea econòmica i estratègica, responsable d'instal·lacions i seguretat i de l'àrea social.

Accessos i grup no homogeni

Segons RAC1 ara només queden petits serrells per tancar, si bé el projecte no serà realitat segurament fins a la pròxima temporada. Després de la reunió d'ahir, encara no hi ha dates per a les pròximes, però l'emissora catalana va avançar que, un cop obtingut l'OK de Felip Puig, les trobades següents ja seran només entre els representants del Barça i els Mossos d'Esquadra.

S'hi hauran de tractar temes com els accessos a la grada i la gestió dels membres que en formin part. De fet, els Mossos d'Esquadra i la conselleria d'Interior veuen amb bons ulls que els integrants de la futura grada d'animació no siguin un grup homogeni, és a dir, que hi hagi rotacions.

stats