Copa Regions UEFA

La primera ronda de la fase estatal es jugarà a València del 9 a l'11

Llista definitiva de jugadors convocats per la selecció catalana amateur per disputar la Copa de Regions

El seleccionador, Toni Almendros, convoca 18 jugadors per al dia 8 de desembre, entre ells, tres de l'Europa que tenen pendents la represa de la segona part davant el Masnou

La llista definitiva dels divuit jugadors que formaran part de Catalunya Amateur per a la disputa de la primera ronda estatal de la Copa de Regions UEFA del 9 a l'11 de desembre (setze jugadors de camp i dos porters), ha estat facilitada pel seleccionador, Toni Almendros. Aquests divuit jugadors vénen de nou clubs diferents de Tercera Divisió. El Prat, amb quatre efectius, és l'equip que més futbolistes aporta a la convocatòria.

En aquesta llista també figuren tres jugadors de l'Europa: Ramon Rovira, Àlex Cano i Ivan Álvarez. Es dóna la circumstància que el mateix dia que la Federació Catalana cita els convocats al darrer entrenament (8 de desembre a les 10.30 hores al camp del Cornellà), els tres futbolistes tenen pendent disputar 45 minuts de la represa d'un partit suspès davant el Masnou i que s'iniciarà el mateix dia 8 a les 12 del migdia al Nou Sardenya.

El tècnic escapulat, Pedro Dólera, ha afirmat a l'ARA que "els meus jugadors no assistiran a l'entrenament previ de la selecció, el partit de lliga és una prioritat i estaran a Gràcia per jugar els minuts que ens falten davant el Masnou. Ara bé, un cop disputat el partit, poden marxar amb la resta de jugadors convocats. Estic content per ells, és un gran i merescut premi i, a més, el viatge de sortida no és fins divendres". Certament, la Federació ha convocat els mateixos divuit jugadors per al divendres dia 9 a les 9 del matí davant la porta de la seva seu, al carrer Sicília, per marxar cap a terres valencianes per disputar el torneig.

LLISTA DE CONVOCATS

CORNELLÀ: Valentí i Enric
EUROPA: Rovira, Cano i Ivan Álvarez
GAVÀ: Adrià Fradera
MANLLEU: Gerard
OLOT: Granell
PRAT: Toni Texeira, Óscar Sierra, Carlos Ruiz i Ferran Vila
RUBÍ: Carles Montoro
SANTBOIÀ: Cárdenas i Heredia
TERRASSA: Erencia, David López i Carlos Martínez