FUTBOL
Esports 15/09/2013

Cristiano Ronaldo: "Els diners no són la cosa més important del món. Són importants, però la prioritat era un projecte"

Admet que va ser una errada afirmar que se sentia trist fa uns mesos

Efe
1 min
Cristiano, anunciant la seva renovació

MadridCristiano Ronaldo ha assegurat sentir-se especialment feliç després de renovar per a les properes cinc temporades. "Vull donar les gràcies als companys, tècnics, l'entrenador i especialment al president per aquest acord. Vull seguir treballant amb sacrifici i esforç. Potser acabo la meva carrera aquí, amb això ja està tot dit".

Segons el portuguès, "teníem un acord pràcticament tancat a finals de temporada. El president va donar la seva paraula i jo també. Potser per a la premsa s'ha fet llarg, però per a nosaltres no, estàvem tranquils". A l'hora de recordar les seves declaracions de fa un any quan va dir que se sentia trist, Cristiano ha dit que "tothom té dies bons i dolents. Aquell dia vaig sentir-me trist com és normal i humà. Potser m'ho hauria d'haver callat, no sóc perfecte i va ser una errada".

Sobre el seu sou, Ronaldo ha dit que "a la vida els diners no són la cosa més important. Sí que són importants, no puc mentir, però la prioritat era un projecte de futur". Aquest equip pot guanyar més lligues, copes i Champions".

stats