FUTBOL
Esports 01/12/2018

Cristiano hauria confessat haver comès una violació, segons 'Der Spiegel'

Els advocats del jugador neguen aquesta versió en un cas que data del 2009

Ara
1 min
Cristiano critica Florentino: “El que em deia mai venia del cor”

BarcelonaEl cas de la presumpta violació de Cristiano Ronaldo segueix obert, després d'una nova publicació del setmanari alemany 'Der Spiegel'. Segons aquesta informació, el portuguès va modificar la seva versió dels fets, denunciats en el seu moment per la víctima, Kathryn Mayorga. El portuguès hauria admès haver fet ús de la força després de la negativa de Mayorga a mantenir sexe, en una conversa amb els seus advocats. Però després va canviar de versió.

"Noves informacions contradiuen les al·legacions dels advocats de Ronaldo", titulava ahir el setmanari referint-se a "nous detalls de la comunicació entre els advocats de Cristiano Ronaldo que confirmen la sospita de violació per part del futbolista l'any 2009. L'acusació es basa en un document segons el qual Ronaldo va confessar als seus advocats que va tenir sexe contra la voluntat de Mayorga en un hotel de Las Vegas".

És a dir, la prova seria la comunicació entre Cristiano i els seus advocats. "Els nous documents permeten una reconstrucció meticulosa de qui ha creat, editat i enviat el document dels seus advocats. Ronaldo descriu, entre altres coses, que Mayorga repetidament va dir "no" i "atura't" i després es va queixar que la va obligar a tenir relacions sexuals.

Mayorga va voler denunciar els fets en aquell moment, però, segons s’explica a 'Der Spiegel', Ronaldo hauria comprat el seu silenci amb 375.000 dòlars (324.000 euros al canvi actual), en un acord extrajudicial el 2010.

stats