Eurolliga
Esports 09/01/2014

Un Barça sense Navarro es reivindica a la pista del Fenerbahçe Ülker (73-76)

L'equip blaugrana, que ha competit amb la regularitat que li ha faltat en aquest inici de temporada, ha sumat el segon triomf al Top-16 de l'Eurolliga

BarcelonaSense Joan Carles Navarro, que s'ha perdut el partit per una sobrecàrrega muscular a la cama esquerra, el Barça de bàsquet ha aconseguit una victòria de prestigi a la pista del Fenerbahçe Ülker (73-76). L'equip blaugrana, que ha competit amb la regularitat que li ha faltat en aquest inici de temporada, ha sumat el segon triomf al Top-16 de l'Eurolliga.

Marcelinho Huertas (23 punts) i Brad Oleson (14) han sabut liderar un Barça molt concentrat. Tot i que Ante Tomic i Joey Dorsey han arribat als últims nou minuts amb quatre faltes personals i Marko Todorovic no ha entrat a la convocatòria, Xavi Pascual no ha fet jugar Maciej Lampe.

Bojan Bogdanovic ha fallat un triple que hauria enviat el partit a la pròrroga.

L'equip blaugrana ha arribat a tenir una renda de vuit punts en el segon període, però el partit ha arribat empatat al descans (39-39).