Gallego no es rendeix: "Estem convençuts que ho tirarem endavant"

El tècnic manté el mateix discurs d'il·lusió tot i reconèixer que no li ha agradat el seu equip

Amb un posat seriós i novament portant papers en una roda de premsa, David Gallego ha valorat la situació del seu equip després de la desfeta a Son Moix (2-0). El tècnic de Súria, que podria viure les últimes hores al capdavant del primer equip blanc-i-blau, ha tornat a insistir que no perd "ni un segon" valorant situacions que no depenen d'ell, com ara el seu cessament. "Estic il·lusionadíssim, veig els jugadors com corren i hi van. Són situacions en què s’ha d’insistir fins a fer el clic. Estem convençuts que ho tirarem endavant. Per la nostra banda no serà", ha exposat. Gallego ha comentat que no està "satisfet" després de caure 2-0 contra "un rival que ha generat tan poc".

"El meu equip ha de ser molt més contundent, generar més i que li generin menys, moure més ràpid la pilota. Crec que no hem fet un partit per perdre 2-0", ha desenvolupat. El preparador espanyolista ha explicat que han intentat "jugar amb l'ansietat del Mallorca" i ha lamentat que el seu equip "no ha estat prou incisiu en atac". "El partit estava controlat i dominat. El Mallorca no ens estava generant res, però tot el que ens passa és negatiu, i l'equip s'ha enfonsat una mica amb el primer gol rebut", ha lamentat. Gallego ha reconegut que al seu equip li ha faltat "contundència al darrere i ser més incisiu en atac", dos problemes que ha justificat més per "errades en l'execució tècnica que no pas per cansament". 

L'entrenador blanc-i-blau ha anat augmentant el to al llarg de la compareixença davant dels mitjans. "He vist una altra cosa, hem tingut el 60% de possessió, per tant hauràs pogut veure pocs errors", ha respost quan se li ha preguntat per la manca de precisió del seu equip els metres finals.