MotoGP
Esports 16/05/2011

Dani Pedrosa decidirà els propers dies si s'opera o no de la fractura de clavícula

Les proves realitzades aquest dilluns han confirmat una fractura neta de clavícula, i la seva participació al Gran Premi de Catalunya és incerta

Redacció
1 min
Dani Pedrosa s'ha trencat la clavícula dreta a Le Mans.

BarcelonaEl pilot català de Moto GP Dani Padrosa va tornar del Gran Premi de Le Mans amb una fractura a la clavícula, tal i com s'ha pogut confirmar en la segona avaluació que se li ha realitzat al pilot de Castellar del Vallès a la clínica Teknon.

Pedrosa, integrant a l'equip Repsol Honda, decidirà els propers dies si passar o no pel quiròfan per recuperar-se d'aquesta lesió, que es va produir quan va caure en un revolt d'esquerres després d'un frec a frec amb l'italià Marco Simoncelli.

El pilot ha passat la primera nit després de la caiguda a l'hospital, amb l'espatlla immobilitzada per un embenatge compressiu, i decidirà els pròxims dies si passa novament pel quiròfan per reduir la fractura amb una nova placa o si deixa que l'os se soldi sense necessitat d'intervenció quirúrgica. En qualsevol dels casos, la presència de Pedrosa al Gran Premi de Catalunya del proper 5 de juny és incerta.

stats