Publicitat
Publicitat

ESPANYOL

Es reforça el projecte de Planes amb la renovació de Pochettino

El darrer llegat de Sánchez Llibre

En un dels seus últims actes com a president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre va fer evident ahir quin és el llegat esportiu que vol deixar. El mandatari va reiterar la fe que professa a la parella de treball que formen Mauricio Pochettino i Ramon Planes. El mandatari no s'imagina un entrenador i un director esportiu millors.

"En el futur, els entrenadors que no segueixin una política semblant a la de Pochettino en aquests dos anys i mig no triomfaran. Són gent honrada, que estimen i viuen el futbol. Ells són els que han de posar l'Espanyol on es mereix", va explicar l'encara president blanc-i-blau, que d'aquí un mes abandonarà el càrrec.

Sánchez Llibre va assenyalar com un desig personal que el club continuï durant molt de temps confiant en la tasca de Pochettino i Planes: "Espero i desitjo que l'any 2014, encara que jo no sigui president, estiguem aquí parlant que continuaran fins al 2017".

A Mauricio Pochettino, que ahir va signar la renovació fins al 2014, no l'espanta el repte. "M'agradaria ser el Ferguson de l'Espanyol. A qui no li vindria de gust ser-ho, ser a casa teva, amb la teva gent?", va dir, conscient de com ha quedat de reforçada la seva posició després de l'última temporada.

"Equip competitiu"

A Mauricio Pochettino el sedueix el projecte esportiu que haurà de conduir la pròxima temporada. "Estem molt il·lusionats amb la nova temporada, han arribat futbolistes i encara en vindran més. La base hi és i amb alguns retocs quedarà un equip molt competitiu, amb molta il·lusió. La gent pot estar tranquil·la", va explicar.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT