Futbol Català
Esports 26/10/2011

David Giménez creu que la darrera victòria del Lleida "és el premi al treball ben fet"

El davanter considera que l'equip està bé col·lectivament

Redacció
1 min

LleidaEl fins ara intractable Atlètic Balears va encaixar la seva primera derrota a la lliga aquest cap de setmana, a casa seva i a mans d'un bon Lleida Esportiu que aconseguia no només aquesta fita sinó també posar fi a una petita mala ratxa particular de quatre partits sense guanyar. L'extrem David Giménez va ser l'autor de la diana triomfant contra l'actual líder de la categoria, convertint-se en el protagonista de la setmana per l'equip de la Terra Ferma.

"El gol va servir per trencar una ratxa que no era molt bona, però també per per demostrar que la feina de la setmana és la correcta. El gol és la recompensa al treball ben fet", ha afirmat el jugador a la pàgina web oficial del club. Giménez està "molt content perquè les coses surten bé a nivell col·lectiu i també individual. Faltava el gol i aquesta setmana ha arribat. Estic content pels tres punts sumats a Palma".

El jugador blau aposta per mantenir la tranquil·litat i deixar l'eufòria de banda afirmant que "aquest no ha de ser un punt d'inflexió, sinó el camí per seguir endavant. Cal continuar fent les coses bé". L'equip jugarà diumenge al Camp d'Esports contra un altre equip balear, un Manacor que ha sortit de la zona de descens i es troba tres punts per sota del Lleida.

stats