DOPATGE
Esports 05/12/2013

Deco presenta un recurs al TAS per la seva sanció d'un any per dopatge

El jugador brasiler ja s'ha retirat però defensa el seu nom davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu

Efe
1 min

BarcelonaEl Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) ha confirmat que ha rebut un recurs del portuguès Anderson Luis de Souza, 'Deco', contra la decisió del Tribunal Superior de Justícia Esportiva del Futbol (STJD), que va considerar que havia comès una infracció de la normativa antidopatge i va suspendre durant un any.

Segons el TAS, el jugador demana que s'anul·li la decisió de l'esmentat tribunal i que sigui exculpat de qualsevol violació de les normes antidopatge.

Deco, nascut fa 36 anys al Brasil però nacionalitzat portuguès, va anunciar l'agost passat la seva retirada del futbol després d'haver actuat en clubs com el Corinthians, el Porto, el Barcelona, el Chelsea i el Fluminense, en què militava en el moment en què va anunciar la seva retirada.

Les lesions li van fer ser baixa en diversos partits de la present temporada, en què tampoc va poder ser alineat, ja que era investigat per suposat dopatge per un positiu d'un diürètic i d'una hormona prohibits, encara que inicialment va ser absolt.

stats