SEGONA DIVISIÓ
Esports 06/03/2011

El defensa català del Betis Miki Roqué anuncia que té un tumor

Martí Molina
1 min

Barcelona.El defensa català del Betis Miki Roqué va anunciar que té un tumor "de grau 1-2" que l'obligava a deixar temporalment el futbol. El jugador, de 22 anys, va assegurar que "els metges parlen d'un bon pronòstic, però necessita ser intervingut quirúrgicament", i que per això es veu obligat a dir "adéu a la temporada".

Roqué no va poder contenir les llàgrimes en una roda de premsa que va fer acompanyat dels seus companys d'equip, l'entrenador, el president i el metge del club verd-i-blanc. De totes maneres, el defensa va mostrar-se optimista, ja que "s'ha detectat a temps".

L'exjugador del Lleida i del Liverpool serà operat en els pròxims 15 dies, si bé el club encara està estudiant quina és la millor opció per dur a terme aquesta intervenció. En qualsevol cas, no es va establir un temps aproximat de baixa, que dependrà de l'evolució.

D'altra banda, el cap dels serveis mèdics del Betis, Tomás Calero, va anunciar que el defensa no faria cap aparició pública durant el tractament i que s'informaria puntualment de la seva evolució clínica a través de comunicats mèdics.

stats