REIAL MADRID
Esports 15/09/2019

Els socis del Madrid aproven l'entrada del club al futbol femení

Florenino supera còmodament l'assemblea tot i algunes crítiques

Efe
1 min
Els socis del Madrid aproven l'entrada del club al futbol femení

MadridEls socis compromissaris del Reial Madrid han aprovat durant l'assemblea general extraordinària l'absorció del Tacón i l'entrada del club al futbol femení, "una realitat incontestable, creixent i imparable", segons ha dit el president Florentino Pérez.

L'assemblea ha començat amb la presència de 1.010 socis compromissaris, 894 dels quals han votat. Un total de 810 ho han fet a favor de la fusió amb el Tacón des de l'1 de juliol del 2020, amb 40 abstencions i 44 en contra.

El màxim mandatari del club ha explicat que l'elecció del Tacón és "la més adequada" perquè "compta amb una estructura de planter" que permet ser fidels a la filosofia de treball del Reial Madrid "en el desenvolupament de nous talents". La compra del Tacón costarà 300.000 euros.

L'assemblea de compromissaris també ha donat suport de manera contundent als comptes de la directiva, amb uns ingressos de 757.300.000 d'euros al final de la temporada passada i un benefici net de 38,4 milions, al costat del pressupost per al 2019-21 que preveu ingressar 822.100.000.

Les veus crítiques s'han fet sentir parlant de la temporada passada i dels fitxatges cars que no juguen i no deixen espais als joves del planter. Un soci s'ha queixat per la imatge de Sergio Ramos, de qui ha dit: "Surt a les zones mixtes amb un barret rosa, sembla una turista sueca".

stats