Motor
Esports 23/06/2014

Denuncien el robatori de l'historial mèdic de Michael Schumcher

"Des de fa molts dies que s'han posat a la venda documents i dades robades. Qui els ofereix assegura que es tracta de l'historial mèdic de Michael Schumacher", afirma la seva representant en el seu comunicat

Efe
1 min
Michael Schumacher, en una imatge d'arxiu / YASUYOSHI CHIBA / AFP PHOTO

BarcelonaLa representant de Michael Schumacher, Sabine Kehm, ha fet públic aquest dilluns un comunicat en què denuncia el robatori del presumpte historial mèdic del pilot alemany, que va estar sis mesos ingressat en coma en un hospital de Grenoble després d'un accident d'esquí.

"Des de fa molts dies que s'han posat a la venda documents i dades robades. Qui els ofereix assegura que es tracta de l'historial mèdic de Michael Schumacher", afirma Kehm en el seu comunicat. "No podem afirmar si aquests documents són autèntics. De totes maneres està clar que els documents han estat robats. S'ha denunciat el lladre i les autoritats ja estan treballant en l'assumpte", afegeix.

Kehm adverteix que "està prohibida la compra i publicació d'aquest tipus de documents" i que "el contingut de qualsevol arxiu metge és una informació totalment privada i confidencial i no pot posar-se a disposició del públic". "Per tant, sol·licitarem càrrecs criminals i danys i perjudicis, en cada cas concret, contra qualsevol publicació del contingut o referència a la història clínica", conclou.

Michael Schumacher va estar hospitalitzat a Grenoble des del passat 29 de desembre després de patir un accident d'esquí. El 16 de juny va sortir del coma i va abandonar l'hospital universitari d'aquesta ciutat per prosseguir la seva "llarga fase" de recuperació.

El set vegades campió mundial de Fórmula 1 va patir un accident d'esquí en una pista no abalisada de l'estació de Méribel, als Alps francesos, on posseeix una residència i on practicava aquest esport al costat del seu fill. Es va colpejar el cap contra una roca i, des del primer moment, els metges, que el van sotmetre a dues intervencions de neurocirurgia, van témer que pugui patir danys cerebrals.

stats