Futbol Català
Esports 30/09/2011

Tot derbis catalans a Segona B

La jornada número set emparellarà el Llagostera amb el Reus (dissabte), el Sant Andreu amb el Badalona i el Lleida amb L'Hospitalet (diumenge)

Redacció
1 min
Cirio, disputant una pilota a L'Hospitalet-Saragossa B

BarcelonaSovint s'acostuma a dir que el calendari té capricis i al grup tercer de Segona B aquesta dita no és pas una excepció. Aquest cap de setmana es disputa la jornada número set del campionat de lliga i els sis equips catalans que formen la categoria aquesta temporada jugaran casualment entre ells. El tret de sortida serà dissabte a les cinc de la tarda amb el Llagostera-Reus, un duel que serà una cita amb la història pel conjunt local.

El Narcís Sala acollirà el segon derbi de la jornada diumenge al matí. El Sant Andreu voldrà sumar la segona victòria seguida a casa davant un equip, el Badalona, que no ha rebut cap gol en contra des de la primera jornada de lliga. Per la tarda es tancarà la jornada de derbis catalans amb un Lleida-L'Hospitalet on els locals intentaran donar un salt a la zona noble de la lliga i els visitants començar a escalar posicions.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

LLAGOSTERA - REUS

Dissabte 1 d'octubre · 17 hores

SANT ANDREU - BADALONA

Diumenge 2 d'octubre · 12 hores

LLEIDA - L'HOSPITALET

Diumenge 2 d'octubre · 17 hores

stats