Esports 27/11/2015

El Madrid perd a Belgrad i ja és cuer de grup a l'Eurolliga (94-88)

El Reial Madrid ha perdut a la pista de l'Estrella Roja / KOCA SULEJMANOVIC / EFE

BarcelonaLa crisi al Reial Madrid de bàsquet és cada vegada més gran. L'equip que entrena Pablo Laso ha encaixat una nova derrota, a la pista de l'Estrella Roja de Belgrad, i ja és cuer del seu grup a l'Eurolliga (94-88).

Els blancs, vigents campions, jugaven contra el cuer del seu grup, plaça que ara passen a ocupar ells després de caure en un enfrontament que s'ha resolt al darrer minut. El conjunt de Belgrad ha dut la iniciativa durant el primer temps però el Madrid ha capgirat el marcador al tercer quart i ha aconseguit un avantatge de deu punts. Però l' Estrella Roja ha igualat l'electrònic i ha aconseguit el triomf gràcies a l'encert en el tram final.

El Madrid queda cuer amb dues úniques victòries i cinc derrotes en aquesta edició de l'Eurolliga. Això sí, el Madrid queda a una única victòria del quart lloc, que els donaria accés al Top-16.