JOCS OLÍMPICS
Esports 25/05/2016

Un dels 31 casos de dopatge als Jocs de Pequín és espanyol

Segons alguns mitjans de comunicació, es tracta de l'atleta Josephine Onyia

Efe
1 min
Ens roben els records

MadridEl Comitè Olímpic Espanyol (COE) ha confirmat que el COI li ha comunicat un presumpte cas "d'analítica adversa d'un esportista que va ser membre de l'equip olímpic espanyol als Jocs de Pequín l'any 2008". El COE s'ha posicionat al costat de l'organisme internacional i ha expressat el màxim "suport" a les últimes "accions impulsades pel COI en favor de l'esport net".

Segons alguns mitjans de comunicació, es tracta de l'atleta Josephine Onyia.

El passat 17 de maig, el Comitè Olímpic va anunciar que s'havien analitzat 454 mostres dels Jocs Olímpics de Pequín, 31 de les quals van derivar en presumptes casos de dopatge, fet que comportarà el seu veto per a la propera cita olímpica, aquest estiu a Rio de Janeiro. Es tractava d'esportistes de 12 països i 6 disciplines diferents, que podrien tenir càstigs que podrien arribar a la suspensió de per vida, quedar-se sense participar en uns Jocs o la sanció a tota la Federació que els acull.

Els noms d'aquests esportistes es podrien conèixer a principis de juny, quan s'analitzin les mostres B. En el cas que s'haguessin de readjudicar medalles, no es faria de manera immediata, sinó que s'hauran de prendre mostres dels esportistes que entrarien a formar part del podi.

stats