Esports
Esports 25/11/2011

Yannick Noah es pregunta si el dopatge espanyol "està orquestrat"

L'extenista torna a la càrrega en una entrevista al diari 'Le Monde', el mateix que va recollir la polèmica columna en què acusava els esportistes espanyols de tenir una "poció màgica"

Efe
1 min
Yannick Noah.

ParísYannick Noah, que va rebre nombroses crítiques per haver acusat l'esport espanyol de dopatge, ha tornat a la càrrega en una entrevista al diari Le MondeLe Monde, el mateix que va recollir la seva polèmica columna en què acusava els esportistes espanyols de tenir una "poció màgica".

Noah indica que pensava "trencar el silenci" que regna sobre el dopatge i que aspirava a tenir més suport i menys crítiques. "Esclar que no tots els esportistes espanyols es dopen", afirma l'últim guanyador francès de Roland Garros, abans de preguntar-se per què els esportistes francesos tenen pitjors resultats que els espanyols.

Noah reconeix que no té proves per afirmar que els espanyols es dopen, però sí alguns indicis: "Aquest ciclista que menja una carn que li ha permès pedalar més de pressa i que va ser absolt per la seva federació, aquesta especialista en el mig fons arrestada per la policia i exculpada...".

"La meva pregunta és la següent: tot això no està orquestrat? Tinc dret a fer la pregunta", indica.

stats