Futbol Català
Esports 16/09/2011

Sis equips de Catalana signen una rebaixa en el preu de les entrades pels socis en les respectives visites

Montcada, Mollet, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, San Lorenzo i San Cristóbal posaran les entrades a cinc euros quan visitin les respectives instal·lacions els socis d'aquests clubs en els duels directes

Redacció
1 min
Foto de grup dels assistents a l'acte

Montcada i ReixacLa sala polivalent de l'estadi de Montcada i Reixac va ser escenari durant el passat vespre d'un acord especial entre sis clubs del grup I de Primera Catalana. Els presidents del Montcada, Mollet, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, San Lorenzo i San Cristòbal van redactar un document que compromet les entitats a posar un preu rebaixat de només cinc euros als socis dels clubs signants quan aquests vagin a veure el seu equip desplaçat al terreny de joc d'un d'aquests rivals.

Tots els clubs, de la zona del Vallès, han acordat aquest tracte de proximitat per tal de promoure el desplaçament dels seus socis per animar l'equip a la comarca. Tots els socis que vulguin presenciar els diferents duels directes hauran de tenir vigent el carnet de la present temporada 2011/2012. L'acord queda establert només en partits de duel directe entre els sis clubs. La rebaixa no serà aplicable per veure altres duels de la lliga. El compromís és permanent entre les sis entitats fins a la finalització de l'actual exercici esportiu.

Aquest acord comarcal no és el primer que té lloc aquesta temporada. Al Baix Llobregat, els quatre clubs de Tercera Divisió (Prat, Gavà, Cornellà i Castelldefels) van signar un tracte de les mateixes característiques. En aquest cas el preu rebaixat és de sis euros i serveix per anar a veure el rival fins i tot fora dels duels directes entre els equips.

stats