Futbol Base
Esports 16/04/2012

L'Espanyol es proclama campió de Divisió d'Honor

El conjunt blanc-i-blau, que havia perdut la primera plaça la passada jornada contra el Barça, guanya el títol gràcies a una ensopegada blaugrana a Badalona

Ara
1 min
L'Espanyol celebra el campionat a la gespa

BarcelonaL'Espanyol s'ha convertit en nou campió de la Divisió d'Honor juvenil en una jornada final d'infart on el Manlleu, a la zona baixa, va aconseguir la permanència a la categoria i el Lleida es va veure abocat al descens. L'empat del Barcelona a Badalona va propiciar el gir final del desenllaç de la lliga en les dues primeres posicions.

En la penúltima jornada, l'Espanyol, líder invicte, va encaixar la primera derrota de l'any al Miniestadi davant el Barça. El conjunt barcelonista va afrontar diumenge l'últim duel del campionat depenent del seu propi resultat per guanyar el títol. L'equip blaugrana, que dominava 0-1 el marcador, va cedir finalment un empat a Badalona, i l'Espanyol, que no va perdonar davant la Damm (3-0), va acabar celebrant el campionat a casa en uns minuts finals on tothom va estar pendent dels telèfons mòbils per confirmar-ho.

Per sota, l'empat del Manlleu contra el Mallorca permet als catalans superar d'un punt l'Osca i salvar la categoria. El Lleida, tot i guanyar per 1-2 el duel català contra el Nàstic, s'ha vist abocat al descens al costat del cuer, el Reus, descendit des de fa jornades, a la Lliga Nacional.

stats