Esports 07/12/2015

Empat a poc futbol entre l'Espanyol i el Llevant (1-1)

Caicedo i Feddal, durant l'Espanyol-Llevant / ALBERTO ESTÉVEZ / EFE

BarcelonaL'Espanyol i el Llevant han empatat a un gol en el darrer partit de la 14a jornada de Lliga, que s'ha disputat aquest dilluns al Power8. Un marcador que deixa els blanc-i-blaus a la 12a posició (amb 17 punts, a cinc d'Europa) i que permet als granota abandonar l'última posició de Primera, que ara ocupa el Las Palmas.

El partit ha començat de la pitjor manera possible per a l'Espanyol, que ha regalat el primer gol amb una badada de Roco al minut sis que no ha desaprofitat el migcampista Lerma. El gol ha descentrat els locals, que han fet una primera part molt dolenta i sense gairebé crear ocasions.

Semblava que la cosa estava controlada per als homes que entrena Joan Francesc Ferrer 'Rubi', però el partit s'ha capgirat a la segona meitat. L'Espanyol ha sortit molt més intens, ha dominat i ha aconseguit l'empat amb un contraatac que ha finalitzat Gerard Moreno (57').

Amb 1-1, els dos equips han tingut opcions per marcar i endur-se la victòria, però els ha faltat punteria als últims metres.